maanantai 11. tammikuuta 2016

Pro Fiber

Pro Fiber on vallankumouksellinen hiustenhoitosarja.

Taso 1 - Hieman herkistyneille hiuksille.
Kuiville, karheille ja kiillottomille.

Taso 2 - Herkistyneille hiuksille.
Elottomille, erittäin karheille ja epätasaisille.

Taso 3 - Erittäin herkistyneille hiuksille.
Erittäin vauruoituneille.

Käyttöohje:
Ensin tehdään hiusdiagnoosi. Mikä on hiusten paksuus ja herkistyneisyys.
Pese hiukset kahteen kertaan shampoolla. Huuhtele hiukset huolellisesti molemmilla kerroilla ja pyyhekuivaa. Lisää hiuksiin riittävä määrä tehohoitoa osio osiolta, älä huuhtele. Levitä tehohoidon päälle välittömästi Regenerate -hoitonaamiota ja anna vaikuttaa 5 min. Tee kevyt hieronta ja huuhtele minuutin ajan huolellisesti.

Awapuhi wild ginger

Moisturizing Lather Shampoo

Syväkosteuttava ja ylellisesti vaahtoava shampoo kaikille hiustyypeille, erityisesti rasittuneille ja kemiallisesti käsitellyille hiuksille. Awapuhi-uute kosteuttaa, tekee hiuksista helpommin käsiteltävät ja lisää tervettä kiiltoa ja sileyttä. KeraTriplex-yhdiste jälleenrakentaa ja korjaa vaurioituneita hiuksia. Sulfaatiton koostumus pesee hiukset hellästi, hiusväriä kuluttamatta.
Käyttöohje:
                 Levitä kosteisiin hiuksiin, vaahdota ja nauti ylellisestä tuoksusta ja runsaasta vaahdosta. Huuhtele huolellisesti.


Keratin Cream Rinse

Syväkosteuttava ja vahvistava hoitoaine päivittäiseen käyttöön. Soveltuu erityisen hyvin kuiville ja rasittuneille hiuksille. Selvittää, kosteuttaa ja antaa pehmeyttä sekä upeaa kiiltoa. Poistaa tehokkaasti sähköisyyttä ja pörröisyyttä, tehden hiuksista silkkisen sileät ja terveet. KeraTriplex®-yhdiste vahvistaa ja rakennepaikkaa kemiallisten käsittelyiden heikentämiä hiuksia tehokkaasti ja palauttaa niiden elinvoiman. Muodostaa ulkoiselta rasitukselta suojaavan kerroksen hiuksen pintaan
Käyttöohje:
                 Levitä pestyihin, kosteisiin hiuksiin ja hiero hoitoaine tyvestä latvaan. Huuhtele huolellisesti.
Keratin Intensive Treatment

Intensiivisesti rakennepaikkaava, syväkosteuttava ja jälleenrakentava tehohoito kemiallisten käsittelyiden ja lämpötyökalujen vaurioittamille hiuksille. Elvyttää rasittuneita hiuksia erittäin tehokkaasti uniikin KeraTriplex -keratiiniyhdisteen avulla. Keratiiniproteiini imeytyy hiuksen rakenteeseen korjaten ja silottaen hiuksen vaurioituneita osia. Palauttaa hiusten luonnollisen kosteustasapainon. Erinomainen tehohoito esimerkiksi vaalennuskäsittelyiden haurastuttamille hiuksille. 
käyttöohje:
Käytä n. kerran viikossa. Levitä kauttaaltaan pestyihin, kosteisiin hiuksiin ja anna vaikuttaa 3-5 min. Huuhtele huolellisesti

Keratriplex Treatment

Käyttöohje: Shampoon jälkeen levitä 1-2 ampullia puhtaisiin pyyhekuiviin hiuksiin. Anna vaikuttaa 5 min. Älä huuhtele ja levitä keratin intensive treatment. Anna vaikuttaa lämmön avulla 10 minuuttia ja huuhtele.